Living Realms

Living Realms je “living campaign”, ki se odvija v svetu Forgotten Realms. V tej kampanji sodeluje več igralcev in več Game Masterjev. Igralci so pustolovci, ki bodo lahko na različnih koncih sveta našli raznorazne službe obešene na table v tavernah. Dogodki v vaši avanturi pa bodo se potem prenesli na cel Forgotten Realms. Torej ce ste rešili nekega trubadurja bo ga mogoče naslednja skupina našla v mestu, da ponudi svoje znanje in izkušnje!

Tabla služb v taverni “Golden Tankard” v Parnastu

Feogotten Realms je ustvaril Ed Greenwood in je eden izmed najbolj priljubljenih dnd svetov. Od nevarnega Sword Coasta na zahodu, čudovitega Comyra na vzhodu ali pa severnega Icewind Dale-a od koder prihajajo najboljše ribe, Forgotten Realms je natrpan z priložnostmi za avanturo. Zaradi tega bo vas v vsaki taverni čakala tabla – ali pa steber! – na katero bodo ljudje pritrdili reklame za službe, ki jih je treba opraviti! Kdo ve, mogoče boste vi našli kaj za kar boste potrebovali pajdaše drugačnega kalibra in boste samo napisali kak oglas.

season-1-banner

Season 1 – Oh, this giant moon & sea

Trenutna, prva, sezona ima fokus na regiji Moonsea. Tukaj lahko najdemo naselja od malih do velikih in vsako mesto ima mnogo služb, ki vam jih lahko ponudi. A v takšni okolici se zlahka tudi pojavijo problemi. Gigantski problemi.