Prijava: Living Realms – Teden 1

 

Ta petek, 10.3., ob 16:00 se bo v Karakondzuli – tretje nadstropje City Centra – taverna Golden Tankard spet odprla svoja vrata! Tokrat bo malo bolj prazna saj so Realmsi malo zaživeli. A, avanture bo več kot dovolj!

Odprti bosta dve mizi zaradi majhnega pomakanja GMov. Vse registracije pa bomo opravljali preko google dokumenta v katerega se boste vpisali na mizo za katero bi radi igrali.

Miza 1:

To mizo bo vodil GM Rok Hakl in bo nadaljevala avanturo podzemnega stolpa čarovnika v kateri se je znašla skupina 20.2. Če ste igralec, ki je bil v tej nedokončani avanturi se prosim vpišite pod mizo 1!

Miza 2:

To mizo bo vodil GM Jani Ivanusa. 20.2. je skupina pustolovcev skoraj ujela serijskega morilca. Jim boste pomagali nadaljevati? Sem se naj vpišejo vsi novinci in pa avanturisti, ki želijo nadaljevati svoj lov na serijskega morilca.

Se vidimo v Karakondzuli!

One thought on “Prijava: Living Realms – Teden 1

  1. I think The comment about german translation is correct. From the rest of her statment it sounds as if she means "we have to admit" that there is a high amount of criminality amongst immagrant youth, not that "we have to let them be criminals".Even in english that sentance can mean both things.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s