Prehod iz Adventurer’s League v Living Realms

TL;DR: Dokler boste igrali v sklopu iger D&D Slovenija se za vašega karakterja ne spremeni nič. Kvečjemu lahko uporabljate nove variacije karakterjev saj bodo nekatere variacije iz dokumentov Unearthed Arcana dovoljene po dogovoru z GMom.

living-realms-final

Pozdravljeni vsi trenutni in bodoči igralci Living Realms-ov!

Ta petek, 10.3.2017, ne bomo igrali D&D Adventurer’s League iger. Od tega dne bomo igrali našo živečo kampanjo – Living Realms. Torej vaši karakterji več ne bodo legalni za AL play. Adventurer’s League namreč omejuje nas, vaše GMe ter nam zapoveduje nekatere stvari – primer: level 5 karkater ne more pod nobenim pogojem igrati z level 3 karakterjem. Omejuje nas tudi glede tega koliko avtonomije imamo pri samih avanturah, dovoli nam nekaj malega spreminjanja pri combatu a samih avantur naj ne bi spreminjali, kaj še le pisali svoje. Ker želimo ustvariti svet v katerem lahko karkaterji vplivajo na prihodnost ter so sami le to ustvarjajo smo se odločili, da bomo izstopili iz sistema Adventure League.

Namesto tega bomo začeli svojo živo kampanjo, ki smo jo poimenovali “Living Realms” saj bo pri nas Forgotten Realms res zaživel. To vse bomo začeli z našo prvo sezono.season-1-banner

Season 1: Oh, this giant moon & sea

As goblins scrawled,
their game devoured,
they ran away
in northbound way
Chased trough the fields
up the three hills
their rival growled
for now they’ve prowled
Into the land of moon and sea
Oh, this giant moon and sea

V prvi sezoni se bodo naši junaki spoznali z Moonsea regijo! Kaj jih tam čaka? Ne vemo, ampak smo pa zagotovo lahko prepričani da bo gigantsko. Več o Moonsea regiji boste lahko kmalu izvedeli v blog postih “Andresovi Arhivi”. 

Kakšna so nova pravila in kaj se spremeni?cards-new

Vsa nova pravila si lahko ogledate na naši pod-strani: Pravila Living Realms-ov. Drugače pa je glavna stvar to, da vam ne bo potrebno pisati log sheetov. Namesto tega boste le ob
pridobitvi magičnih predmetov dobili “Magic Item Card”, ki bo potrjeval vaš trud (in srečo), ki ste ga vložili v pridobivanje te lepe sablje.

Torej potoniki! Želimo vam obilo zlata, čim majn enic na dvajset stranih kockah in da se čim prej vidimo v Living Realms-ih!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s